ОСВІТЯНСЬКІ НОВИНИ

Освітянські новини

 

Учні 9 класів спеціалізованих шкіл, яким не вдалось пройти конкурс до 10 класу, можуть бути переведені до класу без поглибленого вивчення окремих предметів за власним бажанням. Відповідне роз'яснення надано Міністерством освіти у відповідь на звернення громадян щодо практичного застосування Порядку переведення учнів шкіл до наступного класу.

Реформа оплати праці передбачає збільшення оплати праці для всіх освітян від 20 до 70% вже наступного року, а також поетапне продовження підвищення зарплати для них до 2023 року. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабміну 10 липня 2019 року.

Міністр освіти Лілія Гриневич заявила про необхідність відходу від єдиної тарифної сітки, яка породжує величезну різницю в оплаті праці між молодими і досвідченими вчителями, між дошкільниками, майстрами та вчителями. Про це вона сказала перебуваючи у Винницькій області.

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати